Om Naprapaten

Bild på Leg. naprapat - din naprapat i Södertälje

Naprapaten Doris Hansson Kalmár

Jag gick ut naprapathögskolan 1987 och  har sedan dess arbetat i Södertälje på min klinik och ute på företag. Jag är sedan 1995 legitimerad naprapat vilket bland annat innebär att jag självständigt ställer diagnoser.

Som naprapat behandlar jag besvär från rygg, nacke, leder, smärtutstrålning i axlar, armar och ben, huvudvärk och yrsel.

Efter några års arbete med naprapati, kompletterade jag mina naprapatkunskaper med en utbildning inom medicinsk akupunktur för smärtlindring. Akupunkturen har visat sig vara ett mycket effektivt komplement till naprapatbehandlingen.

På fritiden gillar jag, förutom umgås med familj och vänner, träna crossfit. En jätterolig och svettig träningsmetod med ett brett utbud av naturliga rörelser som är utmanande och rolig för såväl motionär som elit. Det är aldrig försent att börja träna!